Werken bij Sa4-Zorg

Sa4-Zorg komt altijd graag in contact met mensen die onze visie en werkwijze ondersteunen. Ben je er ook van overtuigd dat mensen met langdurige mentale en lichamelijke stoornissen het beste doelgericht behandeld worden door een multidisciplinaire team? Laten we er samen voor zorgen dat onze cliënten weer vertrouwen krijgen in herstel , zich ontwikkelen en hun kwaliteit van leven verbeteren en daardoor weer kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Wij praten altijd graag met onderstaande behandelaars:

 • Psychiaters
 • Klinisch psychologen
 • (GZ)- psychologen
 • Psychomotorisch therapeuten
 • Fysiotherapeuten

We zoeken behandelaars die een of meerdere dagdelen per week beschikbaar zijn om zich in te zetten binnen ons Sa4-zorg teams, voor huidige en nieuw op te zetten locaties door het hele land. Op basis van een overeenkomst als ZZP-er of in loondienstverband. Ben je BIG- geregistreerd en sta je ingeschreven in het kwaliteitsregister van je beroepsgroep. Houdt dan deze vacature pagina in  de gaten of stuur een open sollicitatie naar management@sa4-zorg.nl dan nemen wij contact met je op.

Lid Raad van Toezicht Sa4-Zorg (SGGZ)

Sa4-zorg biedt op 5 locaties in Nederland professionele hulp aan mensen met DSM-5 gediagnosticeerde problematiek. De focus ligt hierbij op het aansluiten bij de herstelvragen van patiënten. De visie op herstel is niet alleen herkenbaar in de manier waarop Sa4-zorg zorg biedt, maar is ook de basis voor de identiteit en de onderscheidende manier van werken in de SGGZ: zorg voor gezondheid!

De Raad van Toezicht houdt integraal en onafhankelijk toezicht, in het bijzonder op het dagelijks bestuur van de coöperatie en fungeert als klankbord en sparringpartner. U beschikt over strategische kennis en ervaring op het terrein van kwaliteit en veiligheid in de ggz. U voelt zich verbonden met de waarden, missie en visie van Sa4-zorg en onderschrijft toezicht nieuwe stijl en de Zorgbrede Governancecode. U heeft een academisch en strategisch denk- en werkniveau, een onafhankelijke, kritische opstelling, bent reflectief op eigen handelen en bovenal bekwaam, betrokken en bevlogen. Gezien de samenstelling van de Raad van Bestuur gaat onze voorkeur uit naar een psychiater.

Fysiotherapeut

Ede (min. 24 uur)
Periode: 1 april - 1 juni 2020

Sa4-Zorg Ede zoekt:

Een enthousiaste, zelfstandige , ondernemende en gestructureerd werkende fysiotherapeut die goed kan samenwerken in multidisciplinair verband. Steeds vaker blijkt dat mensen met psychische klachten ook lichamelijk beperkingen ontwikkelen of dat langdurige lichamelijke beperkingen hebben geleid tot een mentale klachten (bijvoorbeeld een depressie). Wanneer deze lichamelijke klachten de juiste fysiotherapeutische begeleiding krijgen zien we dat ook de mentale klachten snel verminderen. Ben je in staat om cliënten te motiveren om samen met jou de gewenste doelen te bereiken zodat de kwaliteit van leven verbeterd en de maatschappelijke participatie is toegenomen reageer dan op deze vacature.

Functie-eisen:

 • Een afgeronde HBO opleiding fysiotherapie.
 • Inschrijving in het BIG en AGB-register.
 • Aantoonbare affiniteit en ervaring op het gebied van mentale en fysieke klachten.
 • Ervaring met het werken in een multidisciplinair team
 • Affiniteit met sportrevalidatie, actieve trainingsvormen en outdoor begeleiding
 • Lidmaatschap van KNGF en ingeschreven in KRF
 • Meerdere opdrachtgevers, indien de samenwerking op  ZZP basis is.

Psychomotorisch therapeut

Amsterdam (8-16 uur)

Sa4-Zorg Amsterdam zoekt:

Een enthousiaste, zelfstandige , vriendelijke, gestructureerd werkende PMTer die goed kan samenwerken in multidisciplinair verband. Daarnaast ben je in staat diverse soorten professionals bij te sturen zodat gekozen zorgpaden goed worden gevolgd om zo cliënt doelgericht te begeleiden naar een betere kwaliteit van leven en toegenomen maatschappelijke participatie.

Functie-eisen:

 • Een afgeronde HBO opleiding PMT.
 • Inschrijving in het BIG en AGB-register.
 • Aantoonbare affiniteit en ervaring op het gebied van mentale en fysieke klachten.
 • Ervaring met lichaamsgerichte oefentherapie
 • Ervaring diverse trainingsvormen en ontspanningstechnieken
 • Lidmaatschap van NVPMT of gelijkwaardige beroepsvereniging
 • Meerdere opdrachtgevers, indien de samenwerking op  ZZP basis is.

GZ Psycholoog

Ede

Sa4-Zorg Ede zoekt:

Een enthousiaste, zelfstandige, gestructureerd werkende GZ Psycholoog die goed kan samenwerken in multidisciplinair verband. Daarnaast ben je in staat diverse soorten professionals bij te sturen zodat gekozen zorgpaden goed worden gevolgd om zo cliënt doelgericht te begeleiden naar een betere kwaliteit van leven en toegenomen maatschappelijke participatie.

Sa4-Zorg

Biedt tweedelijns gespecialiseerde GGZ trajecten waarin we patiënten met psychische en fysieke klachten in een multidisciplinair team behandelen. Na een intake fase waarin de patiënt een gesprek heeft met de psycholoog, fysiotherapeut en psychiater vindt er een MDO plaats waarin het team bespreekt of de patiënt in behandeling genomen wordt. Daarna volgt de behandelfase van 12 tot 16 weken waarin de patiënt meerdere behandelingen per week heeft. Het team bestaat uit een psychiater (hoofdbehandelaar), psycholoog, psychomotorisch therapeut en fysiotherapeut. Waar nodig kan ook diëtetiek ingezet worden. Het team komt één keer per twee weken bij elkaar in het MDO.

Functie-eisen:

 • Een afgeronde opleiding tot GZ psycholoog

 • Inschrijving in het BIG- en AGB-register

 • Aantoonbare affiniteit en ervaring op het gebied van mentale en fysieke klachten

 • Lidmaatschap van NIP of gelijkwaardige beroepsvereniging

Beschikbaarheid en samenwerking

In Ede zoeken we professionals die 4 tot 8 uur per week beschikbaar zijn op die vestiging (liefst verdeeld over 2 dagen). Participatie in de vorm van loondienst of ZZP is mogelijk.

Contact

Als je interesse hebt stuur dan je CV en korte motivatie naar management@sa4-zorg.nl of neem contact op met

Ede: Mojdeh Hajmalek, 06-18441385

Open Solliciaties

Expertise*
PsychiaterPsychotherapeut(GZ)psycholoogPsychomotorisch TherapeutFysiotherapeut